Prin accesarea site-ului www.resursehr.ro, accesati in mod expres si neechivoc Termenii si Conditiile site-ului.

Site-ul www.resursehr.ro este detinut de catre SC ERSENT SRL, denumita in cele ce urmeaza detinatorul site-ului.

Prin utilizarea acestui site, incluzand toate materialele prezentate in interior si toate serviciile online oferite de SC ERSENT SRL, inseamna cu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare fara modificare si consimtiti ca i-ati citit.

In cazul in care nu doriti sa respectati regulile descrise in acest document, va rugam sa nu folositi informatiile sau serviciile puse la dispozitie pe acest site.

PREZENTARE SI DEFINITII

Site-ul www.resursehr.ro este detinut de catre SC ERSENT SRL, denumita in cele ce urmeaza detinatorul site-ului.

Termenii “noi”, “ale noastre”, “al nostru”, “Luana Agapie” se refera la SC ERSENT SRL. Termenul “site” se refera la www.resursehr.ro, precum si toate produsele, serviciile, cursurile, programele etc. conectate cu Luana Agapie.

Termenii “utilizator”, “tu”, “tine”, “al tau”, “ale tale”, “voi”, “vostri”, “voastre”, “dumneavoastra” se refera la vizitatorii site-ului si clienti, precum si la oricare alti/toti utilizatorii site-ului (numiti “Utilizatori” individual si colectiv).

Site-ul www.resursehr.ro prezinta serviciile oferite si activitatea derulata de catre Luana Agapie. Totodata, prin intermediul site-ului se asigura posibilitatea de abonare in vedere primirii de informari periodice (news-letter), precum si servicii de inscriere a participantilor la diverse evenimente organizate, servicii supuse acestor termeni, in cazul in care nu vor fi stipulate conditii speciale pentru fiecare caz in parte. De asemenea, site-ul ofera Utilizatorilor produse/informatii de legislatia muncii ce pot fi achizitionate online si abonamente (abonamentul este prezentat ca “Spete Rezolvate”), in special cu privire la legislatia muncii.

Urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

  • Utilizator– orice persoana care acceseaza site-ul sau care se va putea inregistra la un moment pe site, fiind interesata de serviciile detinatorului site-ului, se aboneaza in vedere primirii de informari periodice (news-letter) sau se inscriere ca participant la evenimente organizate si care se obliga implicit sa respectate prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru actiunile sale pe site sau achizitioneaza un produs online;
  • Serviciu– furnizarea catre Utilizator a accesului la platforma prin intermediul careia se poate abona in vedere primirii de informari periodice (news-letter) sau se poate inscriere ca participant la evenimente organizate de Luana Agapie sau poate achizitiona un produs online de pe site-ul www.resursehr.ro

 INREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Pentru accesarea site-ului, respectiv sectiunile de prezentare, nu este necesara inregistrarea Utilizatorilor.

Inregistrarea Utilizatorului este obligatorie numai in cazul in care acesta se inscrie pentru primirea periodica a unui news-letter sau pentru inscrierea in vederea participarii la un eveniment sau pentru achizitia unui produs.

In cazul in care doriti sa beneficiati de eventuale servicii oferite pe site-ul www.resursehr.ro, va obligati si garantati urmatoarele:

1) furnizati date reale, exacte si complete despre Utilizator, astfel cum se solicita prin formularul de inregistrare al site-ului;

2) mentineti sau actualizati datele de inregistrare care au suferit modificari pentru ca acestea sa fie conforme realitatii, exacte si complete.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a verifica corectitudinea datelor de inregistrare ale Utilizatorilor. In cazul in care se constata ca informatiile puse la dispozitie de Utilizator sunt inexacte, detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a refuza Utilizatorului accesarea serviciilor oferite pe site, precum si inscrierea si participarea la evenimentele organizate.

Prin accesarea site-ului si a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza ca ofera detinatorului site-ului date corecte, fiind unicul responsabil pentru informatiile furnizate.

Pentru a putea accesa abonamentul anual Spete rezolvate pus la dispozitie prin intermediul site-ului, este nevoie sa aveti cont pe site. Acest cont este creat automat in momentul in care finalizati cumpararea abonamentului anual pe site. Aveti obligatia de a furniza informatiile care va sunt solicitate si de a completa toate campurile in mod adecvat, complet, corect si real, asa cum acestea apar specificate in cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe baza de parola de acces, pe care o cunoasteti doar dumneavoastra. Sunteti deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Un Cont de Utilizator asigura accesul in program in favoarea unei singure persoane. Aveti obligatia de a nu transmite datele dumneavoastra de autentificare in favoarea unei terte persoane.

Poate sa isi creeze un cont pe site orice persoana fizica, indiferent de nationalitate, cu varsta minima de 18 ani impliniti la data crearii contului. Nu permitem cu buna stiinta persoanelor sub varsta de 18 ani crearea de Conturi care sa permita accesul la site. Orice accesare a site-ului de catre minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentantilor legali se face pe propria raspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plata ilegala, frauduloasa, pentru a se posta sau transmite vreun material cu continut defaimator, amenintator, obscen, indecent, instigator si altele asemenea. Ne rezervam dreptul de a nu permite postarea si/sau de a sterge imediat si fara vreo notificare prealabila orice comentariu de pe site care contine un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea sa ne aduca un prejudiciu de imagine si/sau sa ne creeze o stare de disconfort, noua, autorilor materialelor de pe site sau clientilor si vizitatorilor. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice operatiune si/sau plata efectuata din cont prin utilizarea site-ului.

SPETE REZOLVATE

Orice Utilizator care doreste sa achizitioneze abonamentul de SPETE REZOLVATE, poate face acest lucru accesand butonul ‘’Add to cart’’ disponibil pe pagina produsului, cu parcurgerea completa a pasilor solicitati in vederea inregistrarii.

Pentru inregistrare, vi se va solicita sa va introduceti numele, prenumele, adresa de email si parola, numarul de telefon, statutul profesional si regiunea etc. Aveti obligatia de a introduce o adresa de email valida, in caz contrar nu va fi posibila continuarea procedurii de inregistrare pe site. Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice plata efectuata prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra. Aveti posibilitatea de va da acordul pentru primirea de newslettere. In acest mod veti fi la curent cu activitatea pe site.

REFUZUL SERVICIULUI

Luana Agapie isi rezerva dreptul de a refuza onorarea oricarei comenzi si servirea oricarei persoane sau entitati fara obligatia de a oferi motive pentru acest lucru. Luana Agapie isi rezerva dreptul de a limita numarul de participanti si abonamente.

Luana Agapie poate modifica in orice moment sau elimina orice aspect sau caracteristica a Site-ului sau Serviciului fara o notificare in prealabil.

CONFIRMAREA COMENZII SI DETALIILE PLATII

Va vom trimite un e-mail pentru a confirma plasarea comenzii dvs., care sa contina detaliile livrarii produsului sau serviciului. In cazul in care exista o eroare in procesul de confirmare prin e-mail, este responsabilitatea dvs. sa ne informati cat mai curand posibil.

POLITICA DE PRET

Dupa ce ati achizitionat un produs/serviciu, pretul initial la care ati cumparat va ramane acelasi, chiar daca pretul creste dupa achizitia initiala. Cu toate acestea, daca va anulati abonamentul in orice moment si va reabonati la o data ulterioara, noul abonament va fi achizitionat la pretul de la acel moment. Cu alte cuvinte, pretul initial de achizitie va fi valabil atata timp cat nu va anulati abonamentul dupa achizitia initiala.

MEMBRII CU PLATA ANUALA

Membrilor care achita abonamentul anual o singura data, cu plata anuala, abonamentul li se reinnoieste automat la sfarsitul celei de-a douasprezece (12) luni, iar cardul dvs. va fi debitat cu taxa de la momentul achizitiei. Pretul se poate modifica la sfarsitul perioadei de abonament, daca este creat cu o oferta promotionala.

ANULARI, RAMBURSARI & RETURURI

Toate vanzarile de produse digitale CARE se pot descarca la confirmarea achizitiei sunt finale.

Abonamentele cu plata intr-o singura transa anuala:

Abonamentele create nu se vor anula automat. Daca doriti sa anulati un abonament anual, puteti face acest lucru oricand. Va rugam sa retineti, insa, ca trebuie sa anulati cu cel putin 15 zile lucratoare, ora 24.00 inainte de data reinnoirii abonamentului dvs. pentru a impiedica procesarea si facturarea abonamentului pentru anul urmator. Nu exista nicio perioada de testare si nu permitem anularea si/sau rambursarea abonamentelor anuale. Pentru anulare, este necesar sa apasati butonul CANCEL SUBSCRIPTION din contul dvs. si sa transmiteti o notificare pe email cu 15 zile lucratoare inainte, pana in ora ora 24.00, la adresa luana@resursehr.ro. In textul emailului precizati de cand doriti sa fie oprit abonamentul.

La anularea unui abonament anual, membrii vor continua sa primeasca Continut achizitionat pentru perioada de un an pentru care au platit initial si, odata ce termenul de un an se va incheia, nu vor mai avea acces la Continutul achizitionat,

 PROMOTIILE SI MATERIALELE EXTRA

Abonamentele create in timpul unui bonus nu se anuleaza automat dupa perioada promotionala. Toate vanzarile sunt finale la achizitionare in timpul unei promotii. Abonamentele cumparate in timpul promotiilor si bonusurilor nu sunt rambursabile.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Ne straduim sa descriem si sa afisam Serviciul si Produsul cat mai corect posibil. In timp ce incercam sa fim cat mai clari  in explicarea Serviciului, va rugam sa nu considerati ca Site-ul are datele exacte, actuale sau fara erori in totalitate. Din cand in cand, putem corecta erorile privind preturile si descrierile. Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula orice comanda cu un pret afisat incorect.

PLATA SI FACTURAREA

Preturile afisate pe site includ valoarea TVA.

Pentru abonamentul SPETE REZOLVATE  plata se poate face exclusiv online cu cardul, prin sistemul Netopia.

Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

Utilizatorul are obligatia de a opta pentru modalitatea de plata aleasa la momentul alegerii tipului de abonament, prin bifarea optiunii corespunzatoare, conform pasilor de achizitionare a abonamentului/produsului/serviciului. Este posibil sa beneficiati de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului pentru mai multe luni in avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunostinta publicului prin publicarea pe site si prin mijloacele de promovare alese de catre Luana Agapie.

Pentru abonamentul SPETE REZOLVATE odata selectata modalitatea de plata, plata este recurenta. Utilizatorul nu trebuie sa parcurga o procedura anuala de plata, sumele aferente abonamentului urmand a fi debitate automat din contul Utilizatorului, la inceputul fiecarei perioade de abonament.

SC ERSENT SRL va emite Utilizatorului o factura fiscala pentru abonamentul/abonamentele achizitionate de pe site, scop in care Utilizatorul va furniza societatii toate informatiile necesare.

Factura fiscala pentru orice comanda (inclusiv pentru platile recurente) va putea fi regasita in contul Utilizatorulului si descarcata de acolo. Odata emisa, o factura nu poate fi modificata.

GARANTIA SI DREPTUL DE RETRAGERE

Continutul Site-ului si Serviciul/Produsul este furnizat „ASA CUM ESTE” si fara nicio garantie de nici un fel, exprimat sau implicit.

In masura maxima permisa de legea aplicabila, SC ERSENT SRL si Luana Agapie se exonereaza total de orice fel de garantii, exprimate sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la, garantia implicita de vandabilitate, conformitate cu un anumit scop si neincalcarea prevederilor legale. Nu garantam ca functiile continute in orice continut vor fi neintrerupte sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca Site-ul sau serverele care fac disponibil acest continut sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Preluati intregul cost al intretinerii necesare, reparatiei sau corectarii oricarui echipament sau software pe care il utilizati. Nu facem nicio reprezentare sau garantie cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizarii niciunui continut, produs sau serviciu continut sau oferit, pus la dispozitie prin intermediul sau in orice alt mod legat de Site, inclusiv, fara limitare, orice site tert sau serviciu legat de pe Site.

Ne exoneram in mod explicit de orice responsabilitate pentru acuratetea, completitudinea sau disponibilitatea informatiilor, continutului si materialelor gasite pe site-uri care au link catre sau de pe Site-ul www.resursehr.ro. Nu ne putem asigura ca veti fi multumit de orice produs sau serviciu pe care il achizitionati de la un site web al unei terte parti cu link catre sau de pe Site sau de la informatii, continut sau materiale ale unei parti terte continute pe Site-ul nostru.

Nu sustinem niciunul dintre produse si nici nu am facut niciun demers pentru a confirma exactitatea, completitudinea sau fiabilitatea informatiilor, continutului sau materialelor continute pe orice site web al unei terte parti. Nu reprezentam si nu oferim nicio garantie cu privire la securitatea informatiilor, continutul sau materialele (inclusiv, fara limitare, card de debit / credit si alte informatii personale), pe care s-ar putea sa vi le ceara oricare terta parte. Prin prezenta, renuntati irevocabil si neconditionat la orice revendicare impotriva noastra cu privire la informatii, continut si materiale de pe Site, de pe site-urile tertelor parti si orice informatii, continut si materiale pe care le furnizati catre sau prin oricare astfel de site-uri terte (inclusiv, fara limitare, card de debit / credit si alte informatii personale).

Va recomandam sa faceti orice investigatie considerati necesara sau adecvata inainte de a continua cu orice tranzactie online sau offline cu orice terta parte. Prin prezenta recunoasteti ca ati citit cu atentie sectiunea GARANTIA SI DREPTUL DE RETRAGERE si ati inteles pe deplin ca este vorba despre eliberare de raspundere a SC ERSENT SRL.

LIMITAREA RASPUNDERII

Sunteti de acord ca, in niciun caz (inclusiv neglijenta), SC ERSENT SRL si Luana Agapie nu va fi responsabila pentru daune directe, indirecte, incidentale, consecinte speciale, punitive, exemplare sau pentru orice alte daune care rezulta din sau in legatura cu: (i) utilizarea sau orice incapacitate de utilizare a Site-ului, Serviciului, Produsului sau oricarui continut sau functii ale acestuia; (ii) orice esec al performantei, eroare, omisiune, refuz de serviciu, atac, intrerupere, stergere, defect, intarziere in functionare sau transmisie, virusare a computerului, linie sau sistem sau orice incompatibilitate intre Site si orice site, serviciu, software sau hardware; (iii) pierderi de venituri, profituri anticipate, afaceri, economii, fonduri comerciale sau date; si (iv) furtul, distrugerea, accesul neautorizat la, modificarea sau utilizarea informatiilor sau proprietatii dvs. de catre o terta parte, indiferent de neglijenta noastra, neglijenta grava, esecul unui scop esential si daca aceasta raspundere rezulta in neglijenta, contract sau orice alta teorie a raspunderii legale.

Cele de mai sus se aplica chiar daca SC ERSENT SRL, Luana Agapie sau partile despagubite au fost avertizate despre posibilitatea sau ar fi putut prevedea daunele. Raspunderea noastra este limitata in masura maxima permisa de lege.

In nicio situatie SC ERSENT SRL sau Luana Agapie sau partile despagubite nu vor avea raspundere totala pentru toate pierderile, costurile, pagubele, raspunderea sau cheltuielile (inclusiv onorariile si costurile avocatilor) pe care le puteti suferi sau le puteti suporta, in conformitate cu orice teorie a raspunderii, in contract, infractiuni (inclusiv, dar fara a se limita la, neglijenta) sau in alt mod depasesc pretul total de achizitie al Serviciului pe care l-ati cumparat de la SC ERSENT SRL. Daca nu ati facut nicio achizitie raspunderea SC ERSENT SRL sau a partilor despagubite nu poate fi mai mare de 1 RON.

Sunteti de acord ca, in niciun caz, SC ERSENT SRL sau partile despagubite nu vom fi raspunzatori pentru orice intarziere sau esec in executarea care rezulta, direct sau indirect, din orice eveniment de forta majora sau alta cauza dincolo de controlul nostru, inclusiv, fara limitare, razboi, echipamente si defectiuni tehnice, avarii sau fluctuatii de energie electrica, greve, dispute de munca, revolte, tulburari civile, lipsa de forta de munca sau materiale, dezastre naturale, actiuni guvernamentale, ordine de instante sau tribunale interne sau straine sau lipsa executiei de catre o terta parte.

RESPONSABILITATE / DECLINAREA RESPONSABILITATII FINANCIARE

Atunci cand abordeaza probleme financiare pe site, in videoclipuri, newslettere, programe sau alt continut, Luana Agapie depune toate eforturile pentru a se asigura ca prezinta cu exactitate programele/produsele si capacitatea lor de a va imbunatati cunostintele, dezvolta afacerea si de a va imbunatati viata. Cu toate acestea, SC ERSENT SRL nu garanteaza ca veti obtine niciun rezultat sau nu veti castiga bani folosind oricare dintre informatiile, ideile, instrumentele, strategiile sau recomandari si nimic din Site si / sau Serviciu nu reprezinta o promisiune sau o garantie pentru castigurile viitoare.

SUNTETI EXPRES DE ACORD CA A UTILIZA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA ORICARE DINTRE PRODUSELE SAU SERVICIILE OFERITE DE LUANA AGAPIE REPREZINTA RISCUL DVS. SI DOAR AL DVS.

Achizitionand orice produs sau serviciu realizat de SC ERSENT SRL acceptati, sunteti de acord si intelegeti ca sunteti pe deplin responsabil pentru progresul si rezultatele dvs. din participare si ca nu oferim nicio reprezentare, garantii verbale sau scrise cu privire la castigurile dvs., profitul afacerii,  sau rezultate de orice fel. Sunteti singur responsabil pentru actiunile si rezultatele dvs. in viata si afaceri care depind de factori personali, incluzand, dar fara a se limita la competente, cunostintele, abilitate, daruire, experienta in afaceri, retea si situatia financiara. De asemenea, intelegeti ca orice testimoniale sau recomandari ale clientilor sau publicului nostru prezentate inclusiv, dar fara a se limita pe, Site-ul nostru, Serviciile, programele, continutul, landing pages, paginile de vanzare sau oferte nu au fost evaluate stiintific de catre noi si / sau de orice terti partile si rezultatele experimentate de persoane pot varia semnificativ. Orice declaratii prezente pe, inclusiv, fara a se limita la, site-urile noastre web, programe, continut si ofertele sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu reprezinta garantii sau promisiuni de performanta reala. Nu oferim consultanta profesionala juridica, medicala, psihologica sau financiara. S-au depus toate eforturile pentru a reprezenta cu exactitate produsul si potentialul sau.

Acest site si produsele oferite pe acest site nu sunt asociate, afiliate, avizate sau sponsorizate de alte companii, inclusiv Facebook, Instagram sau LinkedIn si nici nu au fost testate sau certificate de alte companii, inclusiv Facebook.

Informatiile publicate pe site au scopul informative. Nu va protejeaza din punct de vedere legal in nici un fel.

Nivelul dvs. de succes in obtinerea rezultatelor revendicate in materialele noastre depinde de timpul pe care il dedicati invatarii, ideilor si tehnicilor mentionate, precum si de cunostintele si abilitatile dvs. Deoarece acesti factori difera in functie de indivizi, nu va putem garanta succesul sau nivelul de venit. Nici nu suntem responsabili pentru niciuna dintre actiunile dvs.

Materialele din produsele / serviciile noastre si site-ul nostru pot contine informatii care includ sau se bazeaza pe declaratii prospective. Declaratiile prospective contin asteptarile noastre cu privire la evenimente viitoare. Puteti identifica aceste afirmatii prin faptul ca nu se refera strict la fapte istorice sau actuale. Ei folosesc cuvinte precum „anticipare”, „estimare”, „puteti astepta sa”, „proiect”, „intentie”, „planificare”, „cred” si alte cuvinte si termeni de sens similar in legatura cu descrierea veniturilor potentiale sau performanta financiara.

Orice declaratii prospective aici sau pe oricare dintre materialele noastre de vanzare sunt destinate sa ne exprime opinia despre potentialul de castig. Multi factori vor fi importanti in obtinerea rezultatelor dvs. reale si nu garantam in vreun fel ca veti obtine rezultate similare cu ale noastre sau ale nimanui. De fapt nu oferim garantii ca veti obtine rezultate din ideile si tehnicile din materialele noastre.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI. PROPRIETATE INTELECTUALA

Utilizarea site-ului este permisa cu respectarea principiilor bunei – credinte, pentru informare si pentru folosirea serviciilor mentionate mai sus.

Reprezentarile stilizate, creatia grafica, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, fotografiile, materialele audio – video, continutul folosite pe acest site, sunt proprietatea exclusiva a detinatorului site-ului sau acesta a dobandit dreptul de a le utiliza. Fac exceptie informatiile si elementele grafice inregistrate de utilizatori, precum si semnele grafice apartinand altor entitati.

Utilizatorii nu pot prelua continutul site-ului, nu pot interveni, modifica sau sterge continutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice incalcare a acestei reguli reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, de marca sau orice alt drept de proprietate intelectuala.

Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, efectuate in scopuri comerciale a materialelor existente pe site.

In cazul in care in cadrul site-ului exista sectiuni in care utilizatorii pot insera comentarii si pot exprima opinii personale, imagini sau alte elemente susceptibile a fi protejate de drepturi de proprietate intelectuala, raspunderea privind continutul acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor in cauza.

Niciun Utilizator nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuala/ industriala asupra produselor si/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun Utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

MODIFICARILE SITE-ULUI

Detinatorul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent functionarea acestuia, in totalitate sau numai in parte. In acest caz, detinatorul nu este raspunzator pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a accesului la site si la informatiile disponibile la un moment dat prin intermediul acestuia.

RASPUNDERE

Prin crearea si utilizarea Contului, va asumati raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, fiind responsabil in conditiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului si utilizarea site-ului acceptati in mod expres si neechivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima sa versiune comunicata in cadrul site-ului. Ulterior crearii Contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului. Sunteti responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor si Conditiilor ori de cate ori utilizati site-ul.

Acceptarea Termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Societatea nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor incluse pe sit sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

 LIMITELE RASPUNDERII

Utilizatorul accepta in mod expres ca detinatorul site-ului nu este raspunzator pentru daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor www.resursehr.ro ;

– acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

– declaratii sau actiuni ale unei terte parti asupra site-ului;

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 RECLAMATII

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, prin email la adresa luana@resursehr.ro

Reclamatia dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs., in termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucratoare.

Utilizatorul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la evenimente private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus detinatorului site-ului prin aceste actiuni.

Orice reclamatie se depune in termen de maxim o luna de la data sesizarii situatiei reclamate.

NOTIFICARI SI COMUNICARI

Detinatorul site-ului poate transmite notificari/informari privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre Utilizatori in mod general, pe site.

FORTA MAJORA

Detinatorul site-ului www.resursehr.ro   nu este obligat a se conforma obligatiilor prevazute in Termeni si Conditii, ca urmare a unei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, alte actiuni sau inactiuni de care administratorii site-ului nu sunt responsabili.

 LEGEA APLICABILA

Prin accesarea acestui site web, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile romane, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti romane competente.

Detinatorul site-ului www.resursehr.ro nu ofera garantia ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor tarii in care se afla.

 CLAUZE FINALE 

Termenii de fata reglementeaza accesul Utilizatorilor pe site-ul www.resursehr.ro In cazul in care, ulterior lansarii site-ului si publicarii acestor termeni, vor fi implementate functii sau servicii suplimentare puse la dispozitie pe site, acestea vor fi supuse acelorasi reguli si conditii cuprinse in prezentele clauze, in cazul in care acestea nu vor beneficia de conditii distincte de prezentele.

Prin accesarea acestui site acceptati conditiile de mai sus si sunteti de acord ca acesta are valoare unui contract, acceptat in mod tacit, intre Utilizator si detinatorul site-ului. In cazul in care nu doriti sa respectati regulile descrise mai sus, va rugam sa nu folositi informatiile sau serviciile puse la dispozitie pe acest site.

SC ERSENT SRL are dreptul de a modifica Termenii si Conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site. Aveti obligatia de a citi Termenii si Conditiile ori de cate ori accesati site-ul. Aveti obligatia de a respecta intocmai Termenii si Conditiile de pe site si nu puteti pretinde necunoasterea Termenilor si Conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasarii unei comenzi pe site.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia clientilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Promotiile oferite de catre SC ERSENT SRL sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limitele si cu respectarea conditiilor de pe site.

Prezentii Termeni si Conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si Conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

LITIGII

Partile au convenit ca toate neintelegerile privind incalcarea prezentului Act reprezentand “Termeni si Conditii “ sau rezultate din interpretarea sau executarea acestora sa fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente din Iasi.